Suominen investoi vastuullisten kuitukankaiden kapasiteetin kasvattamiseen rakentamalla uuden tuotantolinjan Alicanten tehtaalleen

Suominen Oyj:n pörssitiedote 9.8.2024 klo 10.45

Suominen vahvistaa kyvykkyyttään vastuullisissa tuotteissa investoimalla uuteen tuotantolinjaan tehtaalleen Alicanteen, Espanjaan. Uusi tuotantolinja lisää Suomisen kapasiteettia karsta-sellu-karsta -tuotteissa (CPC). Investointi on linjassa Suomisen strategian kanssa ja tukee yrityksen visiota olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa.

"Tällä investoinnilla vastaamme vastuullisten kuitukankaiden kiihtyvään kysyntään Euroopassa. Tämä investointi parantaa kannattavuuttamme ja kilpailukykyämme", sanoo toimitusjohtaja Tommi Björnman.

Investoinnin kokonaisarvo on noin 20 miljoonaa euroa, ja investointiprojekti valmistuu vuoden 2025 toisen puoliskon aikana.

SUOMINEN OYJ
Tommi Björnman, toimitusjohtaja


Lisätietoja
Tommi Björnman, toimitusjohtaja, Suominen Oyj, puh. 010 214 3018

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintätuotteisiin sekä muihin sovelluksiin. Visiomme on olla edelläkävijä innovatiivisissa ja vastuullisissa kuitukankaissa. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet, esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset, ovat läsnä ihmisten jokapäiväisessä elämässä ympäri maailmaa. Suomisen liikevaihto vuonna 2023 oli 450,9 milj. euroa ja työllistämme lähes 700 ammattilaista Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. Lue lisää: www.suominen.fi.


Viimeisimmät uutiset

Osavuosikatsaukset, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 9.08.2024

Suominen Oyj:n puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2024: Asteittainen hyvä kehitys jatkui

Changes in company's own shares, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 7.06.2024

Muutos Suomisen omien osakkeiden määrässä

Directors and Officers, European Regulatory News
PÖRSSITIEDOTE 31.05.2024

Suominen käynnistää uudelleenjärjestelyohjelman sisältäen muutoksia johtoryhmässä